WAT IS STRESSOLOGIE

Stressologie is een methode om stress te verminderen, stressbestendiger te worden en meer gelukshormonen aan te maken waardoor een depressie vermindert dan wel verdwijnt. Daarnaast krijg je meer energie, gaat je spijsvertering, immuunsysteem en nog heel veel meer beter werken. Bij de stressologiemethode wordt stress meer gezien als een biologische reactie op gevaar dan als een psychisch probleem. Alles draait om hormonen, het is veel meer biologie dan psychologie.

WAARIN VERSCHILT STRESSOLOGIE VAN ANDERE METHODEN?
Wij zien stress meer als een hormonale reactie op gevaar dan als een psychisch probleem. Voedingstoffen spelen bij ons de hoofdrol omdat daarmee stress kan worden verminderd, je stressbestendiger kunt worden en er ook meer gelukshormonen mee worden aangemaakt kunnen worden.

METHODE
Een unieke bewezen methode om burn out te voorkomen of te herstellen van een burn out, binnen 4-8 maanden weer energiek en lekker in je vel.

Wil je beter slapen, stressvrij leven, korte metten maken met die burn out en je weer energiek en positief voelen? Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd stressoloog werk ik met een bewezen stappenplan die jou binnen 4-8 maanden weer een ander mens laat zijn.