PRAKTIJK

"Hoe meer je leeft vanuit wie jij bent, hoe meer zichtbaar
je talenten en kwaliteiten naar boven komen"

 

Zit je vast in gedachten en mogelijkheden en voel je een drive om meer uit jezelf te willen halen?

 

Vanuit mijn ervaring en expertise loop ik graag een stukje met je mee om jouw talenten en kwaliteiten naar boven te halen waardoor je andere keuzes kan gaan maken en je meer gaat leven vanuit jouw authentieke zelf.

 

De 1 op 1 sessies zijn bevrijdend, transformerend, dragen bij aan persoonlijke groei en  geven inzicht in wie je oorspronkelijk bent. Belemmerende factoren: overtuigingen, gewoontes, patronen aangeleerd en geprogrammeerd in de eerste jaren van je leven worden opgeruimd. Je komt weer in beweging en gaat ontdekken hoe de universele wetten van het leven werken en hoe deze toe te passen. 

 

1 OP 1 CONSULT bij

  • het herstellen van verbinding met jezelf en balans in gezondheid, werk en privéleven waardoor je in staat bent meer uit het leven te halen en de regie over je leven te krijgen.
  • het herontdekken van talenten en kwaliteiten
  • groei naar authentiek leven en persoonlijk leiderschap

INSPIRATIE bij

  • het maken van andere keuzes op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en financiële gezondheid.

Transformerende sessies
Transformatie is iets anders dan veranderen. Veranderen gaat uit van iets anders doen. Transformatie gaat veel dieper. Transformatie betekent met andere ogen kijken, nieuwe gevoelsbeleving ontwikkelen en nieuwe lagen in jezelf ontdekken waardoor het leven als bevrijdend en vernieuwend wordt ervaren.

Specifiek thema

Loop je al langer met een specifiek thema rond dat je graag aan wil pakken in een aantal sessies, dan is het mogelijk om transformatie-sessies los te boeken. Diepgewortelde patronen kunnen meer aandacht nodig hebben. Hiervoor is een aangepast traject bespreekbaar. 

 

 "It doesn’t matter what’s been written in your story so far,

the only thing that matters is how you fill the next blank pages" 

 

Geen lange praatsessies over het verleden, wél het opruimen van de belastende gevolgen ervan waardoor er ruimte ontstaat om jouw talenten en kwaliteiten optimaal te benutten.

 

"Ik geloof dat het leven is bedoeld om volledig geleefd te worden vanuit wie jij bent.
Wanneer je vanuit die basis leeft, geeft dat veel meer voldoening en levensplezier"


Consulten zijn complementair, dat betekent: aanvullend. Consulten zijn geen vervanging voor medische zorg. Huidige medische behandeling incl. medicatie dient te allen tijde gecontinueerd te worden. Stoppen of wijzigen hiervan dient cliënt altijd zelf in overleg met behandelend reguliere arts te doen.